Örbyhus IF

Örbyhus Idrottsförening är en flersektionsförening och vi är verksamma inom friidrott och bordtennis. Örbyhus IF driver ett gym vid Örbyhus Idrottsplats och har ansvar för hockeyrinken vid Örbyhus Sporthall.

Örbyhus Idrottsförening bildades 21 september 1920. Under årens lopp har det bedrivits många olika idrotter inom föreningen såsom ishockey, fotboll, orientering, skidor, bandy och nu har vi verksamhet inom friidrott och bordtennis.

På friidrotten tränar och tävlar barn från 6 års ålder och upp till seniorer.

På bordtennisen är deltagarna  från 10 år och uppåt, vi har 2 seniorlag i seriespel samt att ungdomarna som tränar har möjlighet att åka på ungdomstävlingar.

På gymmet hälsar vi alla från 16 år och uppåt välkomna att träna och om man vill ha hjälp med träningsprogram och starthjälp går det bra att kontakta Tony Engberg på 0730-502018. Här fokuserar vi på att träna för att må bra och stärka sin kropp.

Vid hockeyrinken kommer de ansvariga att se till att isen spolas när det är tillräckligt kallt och under sommarhalvåret ska succesivt rinken rustas upp.

För att stötta föreningen får man gärna bli stödmedlem och hur men blir det kan ni läsa om på vår hemsida eller ringa vår kontaktperson.

Kontaktperson: Anna-Karin Karlsson, 0295-10911, 0731-834260. oiffriidrott@telia.com                   http://www.idrottonline.se/tierp/orbyhusif-friidrott.

Örbyhus IF

Anna-Karin Karlsson