Tegelsmora Hembygdsförening

Förenar forntid och framtid

MÅL.
Vårt mål i hembygdsföreningen är att arbeta med intresset för hembygden, främja hembygdens kultur, verka för vården av natur landskap och miljö. Målet är att föra kulturarvet vidare till kommande generationer samt att bevara sammanhang mellan det förgångna, nuet och framtiden.

AKTUELLT.
Just nu står vi inför omfattande renoveringsarbeten på våra byggnader.  Vi har just målat och lagt nytt tak på fattigstugan. Vi har börjat renovera fönster på hembygdsgården  och alla byggnader är i behov av målning. Det kanske också är så att du känner att du har tid och lust att delta i arbetet, då är du varmt välkommen att kontakta ordförande Susanne Ivarsson tel. 076- 312 39 87.

MEDLEMSKAP.
Om du inte redan är medlem så ta tillfället att bli det och stöd kulturavet i din hembygd. Ett medlemskap per år kostar 75 kronor per person och år. Vi tar även med tacksamhet emot en frivillig gåva som bidrag till renoveringen av hembygdsgården.
Plusgiro: 49 14 28-4. Glöm inte att ange avsändare.

Mer information finns på vår hemsida  www.tegelsmora.se

Tegelsmora Hembygdsförening

Susanne Ivarsson